Fotózás
Videózás

Esküvői fotós

esküvő fotós

Üdvözöllek az esküvői fotók különleges világában, ahol minden esküvői kép egy személyes történet.

Itt megmutatjuk nektek, hogyan kapnak életre az érzelmek, a nevetések és a meghitt pillanatok a fotóinkon keresztül. Légy részese ennek a csodának!

Gyere, nézd meg, hogyan örökítjük meg azokat a felejthetetlen perceket, amik az esküvőtök napján történnek. Minden kép egy új történet, és alig várjuk, hogy megosszuk veled ezeket a varázslatos emlékeket.

Válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb csomagot, majd foglaljátok le hozzá az időpontot!

Gyakori kérdések és válaszok

Szolgáltatásaink célja, hogy minden egyes pillanatot megörökítsünk, biztosítva, hogy a fényképek és videók valóban tükrözzék a párok egyedi történetét. Egyedi megközelítésünkkel az esküvőtök egy felejthetetlen, személyre szabott emlékké válik.
A nagy napon 12 órán keresztül állunk a rendelkezésetekre, a készülődéstől kezdve a tortavágásig és a menyecske táncig, hogy minden fontos pillanatot megörökíthessünk.
Ajánljuk, hogy minél hamarabb foglaljatok minket, mivel a népszerű dátumok gyorsan betelnek, és így biztosíthatjátok, hogy mi rögzíthessük az esküvőtöket.
Számos csomagot kínálunk, amelyek különböző szolgáltatásokat és lehetőségeket tartalmaznak. A csomagok részleteit és tartalmát weboldalunkon tekinthetitek meg.
Jelenleg nem kínálunk teljes mértékben személyre szabott csomagokat, mivel standard csomagjaink átfogóan fedik a legtöbb pár igényeit.
A csomagok részletes árlistáját és tartalmát weboldalunkon találjátok meg.
Minden fotót alaposan utómunkázunk, a videókat pedig a párok által választott zenékkel szerkesztjük, hogy tökéletes emléket teremtsünk.
Célunk, hogy az esküvő után két héten belül átadjuk a kész fotókat és videókat.
A legjobb pillanatokat örökítjük meg, így nincs szükség külön kiválasztásra. Minden felvételt úgy készítünk, hogy a párok a lehető legjobban nézzenek ki rajtuk.
Semmilyen korlátozás nincs a megosztásukra; a képeket és videókat teljes szabadsággal használhatjátok.
Igen, kínálunk drónfotózást és -videózást is, amivel lenyűgöző és egyedi felvételeket készíthetünk.
Modern és magas minőségű DJI, Sony és Nikon eszközöket használunk, hogy a legjobb minőségű felvételeket biztosíthassuk.
Teljesen felkészültünk arra, hogy mindenféle időjárási körülmények között dolgozzunk, így az esős vagy viharos idő sem jelent akadályt számunkra.
Speciális helyszínek, mint a strandok vagy hegyek, nem jelentenek számunkra kihívást; készen állunk minden helyzetre.
Tapasztalataink a különböző tematikus esküvőkön, mint például a vintage és bohém stílusok, lehetővé teszik számunkra, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.
Rugalmas és empátiás hozzáállással kezeljük a nap folyamán felmerülő váratlan helyzeteket, így biztosítva, hogy minden simán és zökkenőmentesen haladjon.
Nincsenek speciális előkészületek, amelyeket meg kellene tennetek a fotózáshoz vagy videózáshoz.
Kínálunk jegyes fotózást és egyéb, az esküvő előtti vagy utáni különleges alkalmakra szabott fotózási lehetőségeket.
Ha egy időpontot lefoglaltok, azt rögzítjük, és garantáljuk a jelenlétünket.
Rendelkezünk tapasztalattal különböző kulturális hagyományokkal rendelkező esküvőkön, így tisztelettel és megértéssel közelítünk minden hagyományhoz.
Minden részletet alaposan megbeszélünk az esküvő előtt, és az esküvő után is rendelkezésre állunk a szükséges módosítások elvégzéséhez.
Bizalmasan kezeljük a személyes adatokat és a privát fotókat, így biztosítva a diszkréciót és a biztonságot.
A foglalás lemondása esetén a teljes díjat ki kell fizetni, mivel az utolsó pillanatban már nem tudjuk másnak értékesíteni a dátumot.
Professzionális csapatunkkal, gazdag tapasztalattal és a legfejlettebb technikákkal dolgozunk, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassuk.
Csapatunk minden tagja több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amely biztosítja, hogy minden esküvői felvétel a lehető legjobb minőségű legyen.
Weboldalunkon megtekinthetitek korábbi munkáinkat és portfóliónkat, amelyek bemutatják stílusunkat és szakértelmünket.
2-3 évente frissítjük a felszerelésünket, hogy mindig a legmodernebb technológiákat használhassuk.
Külön kérésre különböző vizuális effekteket, mint például feliratokat és átmeneteket, alkalmazunk a videókban.
Lehetőséget kínálunk az esküvő élő közvetítésére mobiltelefonon keresztül, lehetővé téve, hogy a távoli vendégek is részesei lehessenek az eseménynek.
A különleges fényviszonyok, mint az alkonyat vagy a gyertyafény, nem jelentenek számunkra problémát. Professzionális vakukat és állandó fényű lámpákat használunk, hogy minden körülmények között tökéletes képeket és videókat készíthessünk.
Teljes mértékben személyre szabható a fotózás és videózás stílusa. Minden egyes pár egyedi kérését és elképzelését figyelembe vesszük, hogy a végeredmény pontosan tükrözze az ő stílusukat és elképzeléseiket.
Nagyobb esküvőkön és több helyszínen zajló eseményeknél is alkalmazkodunk a helyzethez, és több kamerával dolgozunk, hogy minden fontos pillanatot és résztvevőt megörökíthessünk.
Az esküvő előtti kommunikáció nagyon fontos számunkra. Rendszeresen tartunk egyeztetéseket a párokkal telefonon, videochaten vagy személyesen, hogy minden részletet tisztázni tudjunk.
Mindig készítünk különleges pillanatokat megörökítő képeket, mint például az első látásra reakciók. Ezek a képek különösen értékes emlékek lehetnek a párok számára.
Kínálunk fotós és videós szolgáltatásokat különböző eseményekhez, mint például eljegyzésekhez vagy évfordulókhoz, így az összes különleges pillanatot megörökíthetjük.
Korábbi munkáink és tapasztalataink biztosítják a minőséget. Büszkék vagyunk arra, hogy minden esküvőn a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk.
Javasoljuk, hogy válasszatok olyan DJ-t, aki jó fénytechnikával rendelkezik, és olyan ceremóniamestert, aki sok játékot és ezzel hangulatot teremt. A helyszín kiválasztásakor figyeljetek az egyediségre és meghittségre. A dekorációban pedig használjatok sok szép kiegészítőt, ami még inkább feldobja a hangulatot és meghitté varázsolja az esküvői atmoszférát.
Scroll to Top