Fotózás
Videózás

Esküvői helyszínek

Lupa beech eskuvoi helyszin

Lupa Beach

Elegáns esküvői helyszínünk Budapest vonzáskörzetében, alig 20 perc autózásra található Budakalászon, a gyönyörű Lupa-tó partján. A környezet nyáron igazi tengerparti hangulatot biztosít, az év többi napján pedig a vendégeknek abban a különleges élményben lehet részük, hogy zárt térben vagy akár a teraszról csodálhatják a tó különböző arcait. 
Az Event Hall hatalmas üvegfelülettel rendelkezik melynek köszönhetően a természetes fény, az egyedülálló panoráma és a víz látványának nyugtató hatása mind érvényesül. A tágas rendezvényterem mellett jó idő esetén szabadtéri teraszos terület áll a vendégek rendelkezésére. Rendezvényhelyszínünk saját konyhával rendelkezik, a menük minden esetben a Michelin-csillagot elnyert Costes éttermek Executive Chefjének jóváhagyásával készülnek így a már jól ismert minőség garantált.
 
További információért kérlek, vedd fel a kapcsolatot itt: rendezveny@lupato.hu
 

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Egy különleges és megfizethető esküvői helyszín kiválasztása a nagy nap elengedhetetlen része. Vonzó lehetőségek és csodálatos helyszínek állnak rendelkezésetekre, hogy a ti esküvőtök egy valódi életreszóló élménnyé váljon, amit mind ti, mind a vendégeitek soha nem felejtenek el.

A természetközeli esküvői helyszínek különleges varázssal rendelkeznek. Lehetőségetek van egy gyönyörű erdőben, tóparton vagy hegyek ölelésében mondani a boldogító igent. Ezek a helyszínek nem csak gyönyörűek, de egyúttal hozzájárulnak ahhoz a különleges atmoszférához, ami egy esküvőt valóban emlékezetessé tesz.

Weboldal

Naspolya panzió és étterem

Naspolya Panzió: Egy Különleges Menedék a Természet Szívében

A Naspolya Panzióban, a vendégszeretet és a természet harmóniája összefonódik, hogy egyedülálló élményeket teremtsen a pihenés és feltöltődés számára. A Panzió a természet szívében található, ahol a nyugalom és a zöld oázis találkozik, és ahol minden vendég egyedi figyelmet és gondoskodást élvez.

Weboldal

Scroll to Top