Fotózás
Videózás

Esküvői helyszínek

Nyerges hotel légifelvétel

nyerges hotel

Az esküvő, életünk egyik legfontosabb napja, s mivel minden ceremónia más és más, ezért változatos esküvői csomagjainkat messzemenően az Önök igényeihez igazítjuk, legyen szó akár polgári, vagy egyházi szertartással egybekötött esküvői ebédről, akár hagyományos partiról vagy extrém esküvőről.

Minden egyedi kérésnek megpróbálunk eleget tenni, hogy közös életük kezdete valóban megismételhetetlen legyen.  

Weboldal

 

Festetics palota

Festetics palota

Élete legfontosabb napját ünnepelje a város legszebb palotájában, a klasszikus eleganciájú Festetics Palotában!

A Palota kisebb termei alkalmasak polgári szertartás, míg Tükörtermünk az esküvő utáni ünnepség megszervezéséhez. A ház nagy előnyei közé sorolható a kiváló megközelítési és parkolási lehetőség, a szabadon választható catering szolgáltató és az éjjel- nappali portaszolgálat, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek időkorlát nélkül vegyék igénybe a ház dísztermeit.

Weboldal

Lupa beech eskuvoi helyszin

Lupa Beach

Elegáns esküvői helyszínünk Budapest vonzáskörzetében, alig 20 perc autózásra található Budakalászon, a gyönyörű Lupa-tó partján. A környezet nyáron igazi tengerparti hangulatot biztosít, az év többi napján pedig a vendégeknek abban a különleges élményben lehet részük, hogy zárt térben vagy akár a teraszról csodálhatják a tó különböző arcait. 
Az Event Hall hatalmas üvegfelülettel rendelkezik melynek köszönhetően a természetes fény, az egyedülálló panoráma és a víz látványának nyugtató hatása mind érvényesül. A tágas rendezvényterem mellett jó idő esetén szabadtéri teraszos terület áll a vendégek rendelkezésére. Rendezvényhelyszínünk saját konyhával rendelkezik, a menük minden esetben a Michelin-csillagot elnyert Costes éttermek Executive Chefjének jóváhagyásával készülnek így a már jól ismert minőség garantált.
 
További információért kérlek, vedd fel a kapcsolatot itt: rendezveny@lupato.hu
 

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Egy különleges és megfizethető esküvői helyszín kiválasztása a nagy nap elengedhetetlen része. Vonzó lehetőségek és csodálatos helyszínek állnak rendelkezésetekre, hogy a ti esküvőtök egy valódi életreszóló élménnyé váljon, amit mind ti, mind a vendégeitek soha nem felejtenek el.

A természetközeli esküvői helyszínek különleges varázssal rendelkeznek. Lehetőségetek van egy gyönyörű erdőben, tóparton vagy hegyek ölelésében mondani a boldogító igent. Ezek a helyszínek nem csak gyönyörűek, de egyúttal hozzájárulnak ahhoz a különleges atmoszférához, ami egy esküvőt valóban emlékezetessé tesz.

Weboldal

Naspolya panzió és étterem

Naspolya Panzió: Egy Különleges Menedék a Természet Szívében

A Naspolya Panzióban, a vendégszeretet és a természet harmóniája összefonódik, hogy egyedülálló élményeket teremtsen a pihenés és feltöltődés számára. A Panzió a természet szívében található, ahol a nyugalom és a zöld oázis találkozik, és ahol minden vendég egyedi figyelmet és gondoskodást élvez.

Weboldal

Scroll to Top