Fotózás
Videózás

Esküvői fotós és videós csapatunk

Ismerj meg minket

Esküvői videós, filmkészítő csapat vagyunk. Tapasztalt operatőrök, vágók és szervezők dolgozunk együtt, hogy a lehető legmagasabb színvonalú esküvői filmeket készíthessük el Nektek.

feri

Videós

Rendezvény-image videós, szakmám egyben a hivatásom, aminek legfőbb célja az önmegvalósítás és hogy hathassak másokra. Fontosnak tartom a pillanatokat és annak megörökítését. Videózás során szeretem megragadni a pillanat eszenciáját. Mindenimádó vagyok, egyszerre érdekel a művészet, sport és gazdaság. A „világbékénél” sokkal összetettebbnek találom a világot. 

Zoli

Zoli

Fotós

Első fotós élményem egy Zenit ET, Helios 44M kombóval kezdődött egy ifjúsági táborban. Két filmet lőttem el apukám tanácsai alapján és meglepődve tapasztaltam, hogy szinte minden kép jó volt expo szempontjából. Nagyon magával ragadott a fotózás világa és ekkor jöttem rá, hogy nincs annál jobb mint egy tökéletes pillanat megörökítése. Azóta teljes idejű fotós vagyok. Úgy érzem a fotózásban megtaláltam a hivatásom, és folyamatos célom, hogy a meglévő tudásom bővüljön, a látóköröm szélesedjen, és a lehető legtökéletesebben jelenítsék meg a képeim életetek meghatározó pillanatait.

feri
Fotós és Videós

Minden esküvőn hatalmas öröm a párokat és egész családjukat a legszebb napjukon megörökíteni. Több mint 200 pártól kaptam már bizalmat, hogy az esküvőjüket fotózzam vagy videózzam. Szeretek új embereket megismerni és számomra az is fontos, hogy jó hangulatban töltsük el a nagy napot. Minden tapasztalatommal azon vagyok, hogy a menyasszony és vőlegény azt kapja amit szeretne hiszen az a legfontosabb, hogy ők legyenek elégedettek. Jó érzéssel tölt el amikor boldogan jeleznek vissza, hogy mennyire tetszenek a fotók, videók amit kaptak.  
 
 
 
Robi

Robi

Fotós és Videós

Több mint 12 éve foglalkozom fotózással és videózással. Pályafutásom kezdete óta szerettem emberekkel foglalkozni és olyan képeket készíteni, melyekre öröm visszatekinteni évek múltán is. A fotózással és videózással már gyermekkoromban találkoztam keresztapumnak köszönhetően, aki maga is nagy fotós és videós volt a családban. Ő volt az első ember, aki videókamerát és fényképezőgépet adott a kezembe, és megmutatta a szakma csínját-bínját. Számomra az a valódi elismerés, ha olyan képeket és felvételeket készíthetek, melyek mosolyra húzzák a szájatok szélét, és boldogan teszitek ki őket magatokról otthon.

Máté

Videós

Egészen általános iskolás korom óta izgat a videó készítés, igaz akkor még csak családi videókat vettem fel,de a lencsén keresztüli alkotás szeretete azóta is megmaradt bennem. Számomra a felvételek készítése egy olyan lehetőség, ahol megmutathatom tudásom legjavát, miközben próbálom megörökíteni az adott helyzet legszebb pillanatait, majd később a vágóasztalon egy emlékezetes végeredményt kreálni belőle. Fontosnak érzem, hogy a megrendelőknek tudásomból és felszerelésemből a lehető legminőségibb és legszebb munkát tudjam nyújtani.

Zoli 2

Zoli

Videós

Hivatásomnak tekintem, hogy kreatív és lenyűgöző videókkal örökítsem meg a legfontosabb eseményeidet. Legyen szó esküvőről, családi összejövetelről, különleges alkalmakról vagy bármiről, ami életedben fontos, elkötelezett vagyok abban, hogy a pillanatokat örök emlékké formáljam. Tapasztalt és szenvedélyes videós vagyok, és mindig arra törekszem, hogy minden egyes projektben különleges és személyre szabott filmet hozzak létre. Képzeleted és elvárásaid alapján egyedi történetet alkotok, amely megragadja az érzelmeket és visszahozza a pillanatokat, amikor újra megnézed a videót.
Nézzétek meg a legszebb esküvői filmjeinket és foglaljátok le esküvőtök napját!
Scroll to Top