Fotózás
Videózás

Esküvői fotós és videós csapatunk

Ismerj meg minket

Esküvői videós, filmkészítő csapat vagyunk. Tapasztalt operatőrök, vágók és szervezők dolgozunk együtt, hogy a lehető legmagasabb színvonalú esküvői filmeket készíthessük el Nektek.
Ádám

Ádám

Videós

Hiszek abban, hogy az emlékek itt, a jelenben készülnek, és én azért dolgozom, hogy segítsek nektek ezeket az értékes pillanatokat örökre megőrizni. Célom, a Nagy napotokat olyan minőségi filmen bemutatni, ami évek múlva is mosolyt csal az arcotokra. A filmjeim nem csupán felvételek, hanem érzelmek és történetek, melyeket együtt alkotok meg veletek. Minden pár egyedi, és arra törekszem, hogy ez a különlegesség minden pillanatban visszatükröződjön a filmjeimen.
Zoli

Zoli

Fotós

Első fotós élményem egy Zenit ET, Helios 44M kombóval kezdődött egy ifjúsági táborban. Két filmet lőttem el apukám tanácsai alapján és meglepődve tapasztaltam, hogy szinte minden kép jó volt expo szempontjából. Nagyon magával ragadott a fotózás világa és ekkor jöttem rá, hogy nincs annál jobb mint egy tökéletes pillanat megörökítése. Azóta teljes idejű fotós vagyok. Úgy érzem a fotózásban megtaláltam a hivatásom, és folyamatos célom, hogy a meglévő tudásom bővüljön, a látóköröm szélesedjen, és a lehető legtökéletesebben jelenítsék meg a képeim életetek meghatározó pillanatait.
Robi

Robi

Fotós és Videós

Több mint 12 éve foglalkozom fotózással és videózással. Pályafutásom kezdete óta szerettem emberekkel foglalkozni és olyan képeket készíteni, melyekre öröm visszatekinteni évek múltán is. A fotózással és videózással már gyermekkoromban találkoztam keresztapumnak köszönhetően, aki maga is nagy fotós és videós volt a családban. Ő volt az első ember, aki videókamerát és fényképezőgépet adott a kezembe, és megmutatta a szakma csínját-bínját. Számomra az a valódi elismerés, ha olyan képeket és felvételeket készíthetek, melyek mosolyra húzzák a szájatok szélét, és boldogan teszitek ki őket magatokról otthon.
Egymásfelé hajoló pár ölelkezik

Andrea

Fotós és Videós

Több mint 3 éve foglalkozom komolyabban fotózással és filmkészítéssel de már gyermekkoromban elkezdődött az érdeklődés ezen kreatív területek iránt.
Munkáimba próbálok minél egyedibb látásmódot és kreativitást vinni, mindezt a legjobb minőségben.

Inspirálnak az emberi történetek és a megismételhetetlen pillanatok. Ezeket próbálom átadni a nézőnek, úgy, hogy azt érezze, valóban részese a történetnek.

Zoli 2

Zoli

Videós

Hivatásomnak tekintem, hogy kreatív és lenyűgöző videókkal örökítsem meg a legfontosabb eseményeidet. Legyen szó esküvőről, családi összejövetelről, különleges alkalmakról vagy bármiről, ami életedben fontos, elkötelezett vagyok abban, hogy a pillanatokat örök emlékké formáljam. Tapasztalt és szenvedélyes videós vagyok, és mindig arra törekszem, hogy minden egyes projektben különleges és személyre szabott filmet hozzak létre. Képzeleted és elvárásaid alapján egyedi történetet alkotok, amely megragadja az érzelmeket és visszahozza a pillanatokat, amikor újra megnézed a videót.
Nézzétek meg a legszebb esküvői filmjeinket és foglaljátok le esküvőtök napját!
Scroll to Top