Fotózás
Videózás
Téli esküvői videó​

Hogyan készüljön lélegzetelállító videó a Téli esküvőtökről?

Esküvőt rendszerint nyáron szokás tartani, azonban az utóbbi időben egyre többen választják a téli esküvőket.

Egy téli esküvő, jellegéből fakadóan számos olyan témát ad a megörökítésre, amitől még különlegesebb lehet, mint egy nyári esküvő. Gondoljunk csak egy gyönyörű havas tájra, a zúzmarás faágakra, a karácsonyi díszítésre vagy egy kandalló előtti forralt boros beszélgetés hangulatára.

Az eljegyzést, az esküvőre készülődést, az esküvői szertartást és a lakodalmat is érdemes videón megörökíteni, hiszen a mozgó kép teszi igazán élethűvé és újra átélhetővé ezt az egyszeri ünnepet.

Megmutatom, én hogyan örökíteném meg a téli esküvőtöket videón:

Téli esküvői videó ötletek

8 tipp teli eskuvoi video​ kesziteshez 3

Séta a havas tájon, ölelkezés a hóesésben

Talán a legklasszikusabb helyszín egy téli esküvői videóhoz, amikor szikrázó napsütésben egy havas tájon sétál az ifjú pár. Ha szerencsés hozzátok az időjárás és pont havazik a felvétel napján, akkor lehet a legcsodálatosabb videót elkészíteni.

Képzeld csak el, ahogy a kamera körbejár benneteket, amint szerelmesen ölelkeztek a pustoló hóesésben, megsimítjátok egymás arcát, mélyen a másik szemébe néztek, majd egy forró csókkal fejeződik be a jelenet.
Ugye hogy ettől romantikusabbat nem nagyon lehet elképzelni?

Kergetőzés a zúzmarás fák között

Mesébeillő jelenet tud lenni az is, amikor egymás kezét fogva sétáltok, kergetőztök a zúzmarás fák között és ahogyan hozzáértek az ágakhoz, azokról szitálva esik le a hópernye.

Az ország egyes tájain még szokott télen zúzmara képződni a fákon, tudok is pár ilyen különleges helyet, ahol el lehet készíteni ezeket a felvételeket is!

teli eskuvoi video keszitese
teli eskuvo videozas

Hóember építés

Ha van hó, akkor készíthetünk olyan felvételeket is, ahogyan együtt gyűjtitek a havat egy hóemberhez, görgetitek a hatalmas hógolyókat, majd közösen egymásra rakjátok azokat.

Egy ilyen felvétel lehet játékos, ahol megmutatjátok, hogy mennyire szerettek együtt játszani és alkotni, de jelképezheti azt is, hogy képesek vagytok együttműködésben megvalósítani az álmaitokat!

Érkezés Lovasszánnal

Az eljegyzésre, az esküvőre, vagy a lakodalom helyszínére is megérkezhettek lovasszánon, ami megint csak egy fantasztikus felvétel lehet a téli esküvői videótokban.

Képzeljétek csak el, ahogyan a havas tájon már messziről látni, ahogyan a gyönyörű megjelenésű lovak könnyedén húzzák a díszes szánt, amin ott ültök ti. A menyasszony a lélegzetelállító esküvői ruhában, a kendője lobog a szélben, a felvert hó pedig finoman aláereszkedik mögöttetek és így suhantok el a kamera előtt.
Megigéző felvételeket lehet készíteni erről egy drónra szerelt kamerával.

teli eskuvoi film keszites video
eskuvoi film keszites

Ha szerettek sportolni...

Ha mindketten szerettek és tudtok valamilyen téli sportot, akkor azt is meg tudjuk örökíteni:
Egy vidám szánkózás a domboldalon, vagy síelés, snowboardozás – mind-mind feldobhatják a téli esküvői videótok hangulatát.

Ha jól tudtok korcsolyázni, akkor pedig egy olyan felvételt készítenék, amin egymást húzzátok felváltva, ezzel is azt jelképezve, hogy a bajban mindig segítitek egymást, számíthattok a másik támogatására.

Karácsonyi fények hangulatában

A Karácsonyhoz közeledve minden nagyobb településen rendeznek karácsonyi vásárt, ami szintén egy jó téma lehet a téli esküvői videótokhoz.

Képzeljétek el, ahogyan este kézenfogva sétáltok a karácsonyi kivilágítással tündöklő belvárosban. Megérkeztek a főtérre, a karácsonyi kirakodó vásárba és elvegyültök a tömegben.
A vőlegény vásárfiát keres az arának, majd megálltok inni egy bögre forraltbort, miközben szerelmes pillantásokat vettek egymásra.

Evelin & András esküvői fotója
eskuvoi video keszites

Díszítsetek együtt karácsonyfát!

Ha az esküvőtök napja közel esik a Karácsonyhoz, akkor gyönyörű felvételeket készíthetünk arról, ahogyan együtt díszítitek fel a meseszép karácsonyfátokat.

Ez megint egy szép szimbóluma lehet annak, ahogyan képesek vagytok a való életben is együttműködni és együtt felépíten a közös jövőtöket!

Kandalló előtt meghitt együttlétben

Ha szeretnétek egy igazán romantikus jelenetet a téli esküvői filmetekbe, akkor javaslom, hogy készítsünk egy olyat, ahol egy kandalló előtt álltok vagy ültök a szőnyegen és meghitten beszélgettek, miközben forrócsokit kortyolgattok.
A kandallóban pattog a tűz, ti szerelmes pillantásokkal néztek egymásra, majd egy szeretetteljes ölelés és csók.

Ugye érzed, mennyire meghitt és meleg hangulata lehet egy ilyen jelenetnek?

8 tipp teli eskuvoi video​ kesziteshez

Nézd meg ezt a két téli esküvői videót:

...valami hasonlót készítenék Nektek is.

Mielőtt tovább mennél…

Szeretnék még adni Nektek valamit:

Összeállítottam egy listát azokkal az esküvői szolgáltatókkal, akiknek kifejezetten téli esküvőkhöz van valamilyen szuper elképzelésük, vagy rendkívüli szolgáltatásuk.
Nagyon sok szolgáltatót ismerek, de közülük is csak a legjobbakat és legmegbízhatóbbakat ajánlom Nektek!

Csak add meg a neved és email-címed, és máris küldöm nektek a listát.

Scroll to Top