Fotózás
Videózás

Esküvői DJ szolgáltatás – Több, mint 10 éves tapasztalattal

dj feree boldogsaggyar 131 of 195

DJ Feree vagyok az esküvői DJ, aki garantálja, hogy az esküvőd az életed legjobb bulija lesz! Az elmúlt 10 évben rengeteget dolgoztam azon, hogy a legmagasabb színvonalat és a legjobb hangulatot nyújtsam azoknak az embereknek, akik rám bízzák a zenét az esküvőjükön.

Tanulmányaim

A Mixdown DJ School tanfolyamát végeztem el, ami a legmagasabb szintű DJ képzés Magyarországon. Tanultam olyan neves DJ-kkel, mint Hamvai PG, Magonyi L, Revolution, Newik és DJ Newl. Mindezeknek köszönhetően az esküvői DJ-k között a legkreatívabb és legtehetségesebb vagyok.

Tapasztalat

Már számos országban felléptem, köztük Sunny Beach-Bulgáriában, Görögországban és Szlovákiában is. Részt vettem a SZIGET és az EFFOT fesztiválon, és az Amerikai Haditengerészet és a Finn Nagykövetség is felkért már.

Zenei repertoárom

Zenei repertoárom több, mint 40.000 naprakész zeneszámból áll, amelyek az 1980-as évektől egészen a mai napig terjednek. Minden korosztály számára játszok zenei stílusokat, így mindenki garantáltan táncolni és énekelni fog. Az aktuális toplistás rádióslágerek, Magyar slágerek, Latin, Deep House, Dance, EDM & House, Rock, Rock’n’roll, mulatós és az RnB és Retro stílusok is megtalálhatók a repertoáromban. Ha valami kimaradt, az sem probléma, mert szívesen fogadom a számkéréseket és a kéréseket is.

Munkamódszer

Nem készítek előre listát a zenékről, mert minden közönség más és más. Mindig a vendégek igényeihez, kedvenceikhez igazodok. Egy előre leegyeztetett zenei listán és elképzelésen alapuló műsort állítok össze, amely tartalmazhat tiltásokat is, ha van olyan szám vagy stílus, amelyet nem szeretnétek hallani.

Kreativitás és szórakoztatás

Amire a legbüszkébb vagyok, az az, hogy nem csupán egy zenei irányzatban mozgok otthonosan, hanem a különböző stílusokat bátran és kreatívan keverem. Azon dolgozom, hogy mindenki jól érezze magát az esküvőn, és hogy az emlékezetes legyen mindenki számára.

Esküvői szolgáltatásaim

Számos esküvőn dolgoztam már, és tudom, hogy az esküvő napja a legfontosabb nap az életetekben. Éppen ezért minden esetben a legjobb teljesítményt nyújtom. Az esküvői DJ szolgáltatásaimat úgy alakítom ki, hogy azok a legjobb hangulatot teremtsék az ünnepen. A következők azok a szolgáltatások, amelyeket biztosítok:

  • Egyedi zenei műsor
  • Zenei kívánságok teljesítése
  • Zenei stílusok keverése
  • Hang- és fénytechnika biztosítása
  • Mikrofonos konferálás
  • Karaoke lehetőség
  • Többféle DJ pult megoldás

Referenciák

Az esküvői DJ szolgáltatásaimról számos pozitív visszajelzést kaptam az elmúlt évek során. Néhány referenciám:

  • „Nagyon örülünk, hogy a te zenédre táncolhattunk az esküvőnkön. Remekül éreztük magunkat, és mindenki nagyon jól szórakozott.”
  • „Köszönjük, hogy a te segítségeddel volt az esküvőnk annyira emlékezetes. A zenei műsor fantasztikus volt, és mindenki nagyon jól érezte magát.”
  • „Nagyon köszönjük, hogy az esküvőnkön zenéltél. Fantasztikus volt a zenei kínálat, és mindenki imádta a zenéidet.”

Elérhetőségeim

Ha bármilyen kérdésed lenne az esküvői DJ szolgáltatásaimmal kapcsolatban, vagy szeretnél foglalni egy időpontot, lépj velem kapcsolatba az alábbi elérhetőségeimen:

Várom az üzenetedet, és remélem, hamarosan találko wedding.husztiproduction@gmail.com Continue writing please

Árak

Az árakat mindig az egyedi igények alapján állítom össze, ezért azok változóak lehetnek. Azonban az árak minden esetben korrektek és megfizethetőek.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha igazán emlékezetes esküvői bulit szeretnél, akkor az esküvői DJ szolgáltatásaimat kell választanod. Több, mint 10 éves tapasztalattal és egyedi zenei műsorral garantálom, hogy mindenki jól fogja érezni magát az ünnepen. Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy csak kérdéseid vannak, lépj velem kapcsolatba.

Scroll to Top