Fotózás
Videózás

Budapesti esküvői fotós helyszínek

Gratulálok Nektek az eljegyzéshez! Az esküvő tervezése és az azt követő nagy nap kihívásokkal, izgalmakkal és rengeteg szépséggel teli időszak. Ha egyedi és stílusos esküvői fotókat szeretnétek Budapest szívében, akkor jó helyen jártok.

Miért Válassz Minket a Budapesti Esküvői Fotósok Közül?

1. Budapest  Esküvői Fotózás

Budapest egyedülálló helyszín az esküvői fotózásra. A Széchenyi Lánchíd, a Halászbástya és a Duna-part adja a tökéletes hátteret az örök pillanatokhoz. Mint a városba szerelmes helyi fotósok, számunkra fontos, hogy a képek kifejezzék ezt a különleges atmoszférát.

2. Személyre Szabott Esküvői Fotózás Budapesten

Minden pár más és más, és minden esküvő egy egyedi történet. Fotós szolgáltatásaink nem csupán képek, hanem egy történet elmesélése, amely minden pillanatot magában foglal. Első találkozásunktól kezdve részese leszünk az esküvőtök tervezésének, és garantálom, hogy a képek visszaadják azt az egyediséget, amit ti megérdemeltek.

3. Kreatív Esküvői Fotók Budapest Belvárosában

A kreativitás és a professzionalizmus határozza meg stílusunkat. Az egyedi látószög és a pillanatok érzékeny megörökítése mellett modern és kreatív megközelítéssel dolgozunk, hogy a fotók életre keljenek. Emelett profi felszerelésünk biztosítja a képek magas minőségét.

Budapest Leggyönyörűbb Fotós Helyszínei

Budapest számos lenyűgöző helyszínt kínál, melyek ideálisak esküvői fotózásra. 

Néhány a legszebbek esküvői fotós helyszínek közül

1.Halászbástya

A Halászbástya lenyűgöző kilátást kínál a városra és a Dunára. Az itt készült képek romantikus és varázslatos hangulatot teremtenek.

2.Széchenyi Lánchíd

A Széchenyi Lánchíd Budapest egyik ikonikus épülete. A hidat felhasználva elkészített fotók lenyűgöző és időtálló emlékeket teremtenek.

3.Városliget

A Városliget a zöldellő fák, tavak és a Vajdahunyad vára miatt tökéletes választás. Az idilli környezet szép háttért ad az esküvői fotóknak.

4.Budai Várnegyed

A Budai Várnegyed történelmi és lenyűgöző helyszín. A középkori hangulat és a várfalak csodálatos háttérként szolgálnak az esküvői fotóknak.

5.Margitsziget

A Margitsziget zöld oázis közepén a Duna közepén található. A sziget virágos kertjei, tágas terek és kis hidak romantikus fotók készítéséhez kínálnak lehetőséget.

6.Művészetek Palotája

A Művészetek Palotája modern és impozáns környezetet biztosít. Az üvegfalak és az épület formája egyaránt kiváló háttér lehet az egyedi esküvői fotókhoz.

7.Libegő a Zugligetben

A Libegő Zugligetben egy különleges helyszín lehet az esküvői fotók számára. A magasból készített képek lenyűgöző kilátást nyújthatnak a városra.

8.Budapesti Romkertek

A város számos romantikus romkerttel rendelkezik, mint például a Római part vagy a Gellért-hegyi Citadella. Ezek a helyszínek különleges hangulatot teremtenek a képeken.

9.Andrássy út és Hősök tere

Az Andrássy út és a Hősök tere impozáns tereket kínál a fotózásra. A történelmi épületek és a környezetük eleganciát sugároznak.

10.Napfelkelte a Gellért-hegyen

A Gellért-hegy a város egyik legcsodálatosabb panorámáját kínálja, különösen napfelkeltekor. Az első napsugarak mellett készült képek varázslatosak lehetnek.

11.Dunai Hajózás

Egy Dunai hajózás során készült fotók egyedi és mozgalmas hangulatot adhatnak az esküvői albumba.

Ezen helyszínek mindegyike különleges és egyedi atmoszférát kölcsönöz a fotóknak, és segítik az emlékezetes pillanatok megörökítését a nagy napon. Ha ezek közül valamelyik különösen megragadta a figyelmeteket, ne habozz megosztani velünk, és szívesen segítünk a tervezésben és a megfelelő helyszín kiválasztásában az esküvőtök fotózásához!

Tekintsétek meg Nekünk melyek a kedvenc fotós helyszíneink, melyeket a legjobb szívvel ajánlunk: https://www.eskuvoi-video-film.hu/eskuvoi-helyszinek/

A Teljes Esküvői Fotózás csomagunk tartalma

Az esküvőd minden részletét megörökítjük a Teljes Esküvői Fotózás csomagunkkal.

1. Készülődés Fotózása

Részesei leszünk a nagy nap kezdetétől, rögzítve a készülődés izgalmát és a családi pillanatokat.

2. Ceremónia Részletes Megörökítése

A polgári ceremóniától az egyházi szertartásig minden mozzanatot dokumentálunk, hogy az emlékezetes legyen.

3. Csoportképek a Ceremónia Után

Rögzítjük a családi és baráti csoportok boldogságát és összetartását.

4. Kreatív Páros Fotózás

Különleges és romantikus pillanatokat örökítünk meg, amelyek az esküvőtök egyedi történetét mesélik el.

5. Lakodalom Fotózása

Kövessük az eseményeket a nyitótánctól a tortavágásig és a menyecsketáncig.

6. Választható Retusált Képek

Válogassatok 30 olyan képből, amelyeket mi utómunkázunk és retusálunk, hogy tökéletesen tükrözzék a napotok szépségét.

7. 12 Óra Rendelkezésre Állás

Mi ott vagyunk veletek 12 órán át, hogy minden pillanatotokat megörökíthessük.

 

Scroll to Top