Fotózás
Videózás

Miért különleges a Selfiebox szolgáltatásunk?

selfiebox selfie tukor

Az esküvők és más események szervezése hosszú és sokszor stresszes folyamat, ezért mi a Selfiebox csapatával arra törekszünk, hogy vendégeidnek életre szóló élményt biztosítsunk. A Selfiebox egyedülálló tükörszolgáltatás, amely a modern technológia legújabb vívmányait használja. Elegáns, exkluzív és dekoratív dizájnjával a partik igazi gyöngyszeme. Az általunk biztosított szolgáltatásokkal egy igazi élményt varázsolunk vendégeidnek, amit sosem fognak elfelejteni!

Szolgáltatások

  • Interaktív élmény: A legmodernebb technológiának köszönhetően minden korosztály számára felhasználóbarát felületet kínál, amely színes és szórakoztató animációkkal kommunikál a vendégekkel. Érintéssel kezelhető az egész alakos tükör, ami egyben egy hatalmas érintőkijelző.
  • Aranyozott kordonok és vörös futószőnyeg: A vörös szőnyeg ereje… Kérd tőlünk ezt a kiegészítőt, hogy vendégeidet már érkezéskor levedd a lábukról! Ez a meghívottak fogadásának legütősebb és legtrendibb módja. Tetőzzük ezt az aranyozott kordonokkal! Tökéletes választás lehet esküvőkre, gálákra, céges rendezvényekre, évértékelőkre, évzáró és karácsonyi bulikra is.
  • Lenyűgöző megjelenés: A tükröt szinte bárhol elhelyezhetjük. Csak egy áramforrásra van szükség a működéséhez 10-20 méteren belül. Kérhető egyedi háttérrel is, aminek csak a képzeleted szabhat határt. Sok sablon verzió körül is választhatsz az egyedi ízléseknek, rendezvény típusának megfelelően. Egy hatalmas állított mobiltelefon.
  • Maszkok, álarcok, humoros kiegészítők: Vajon ki lehet a maszk mögött? Valljuk be, kedvünkre van ez az izgalmas titokzatosság. Rengeteg kiegészítővel, maszkkal, álarccal és humoros kiegészítőkkel készülünk. Ezeket megvilágított saját asztalra helyezzük, amiről a vendégek kedvük szerint válogathatnak. Tuti, hogy minden szempárnak csalogató lesz!

Referenciák

Az elégedett ügyfeleink a legjobb reklámjaink. Néhány visszajelzés tőlük:

Judit és Gábor: „Csodálatos volt a Selfiebox, mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Nagyon jó hangulatot teremtett a rendezvényen és az animációk nagyon szórakoztatóak voltak.”

Kata és Péter: „Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, a Selfiebox igazi élményt nyújtott vendégeinknek.”

Tímea és László: „Csodálatos élmény volt a Selfiebox, mindenki nagyon élvezte a képek készítését és az interaktív felületet.”

Gábor és Anikó: „Nagyon örültünk, hogy választottuk a Selfieboxot, a vörös szőnyeg és az aranyozott kordonok igazi eleganciát adtak a rendezvénynek.”

Andrea és Zsolt: „Fantasztikus szolgáltatás, mindenkit levesz a lábáról a Selfiebox! A maszkok és kiegészítők pedig nagyon szórakoztatóak voltak.”

Mariann és Tamás: „Nagyon profi és elegáns szolgáltatás a Selfiebox, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!”

Legyen a Selfiebox a Te rendezvényed fénypontja!

Ha egyedülálló és felejthetetlen élményt szeretnél vendégeidnek biztosítani, akkor a Selfiebox a tökéletes választás. Szolgáltatásunk segítségével garantáltan felejthetetlen pillanatokat szerezhetsz vendégeidnek, amelyeket sosem fognak elfelejteni. Legyen szó esküvőről, születésnapról, céges rendezvényről vagy bármely más alkalomról, a Selfiebox mindig egyedülálló és izgalmas élményt nyújt.

Amellett, hogy a Selfiebox szolgáltatásunk szórakoztató és interaktív, egyúttal elegáns és exkluzív is. A tükör megjelenése lenyűgöző és bármilyen rendezvényt feldob. Különlegessé teszi a vörös szőnyeg és az aranyozott kordonok használata is, amelyekkel vendégeidet igazán különleges üdvözlésben részesítheted.

A Selfiebox az egyik legújabb trend a rendezvényszervezés területén, és a legtöbb rendezvényen már megszokott része. Ne maradj le Te sem a lehetőségről, és varázsold felejthetetlenné a Te rendezvényedet is a Selfiebox segítségével! Keress minket bátran, hogy segíthessünk Neked a tervezésben és a megvalósításban!

Elérhetőségem

Ha szeretnél bővebb információkat kapni a Selfiebox szolgáltatásunkról vagy szeretnéd lefoglalni az eseményedre, keress bátran az alábbi elérhetőségeimen:

Várjuk szeretettel a megkereséseket és reméljük, hamarosan vendégeink között üdvözölhetünk Téged is a Selfiebox segítségével!

A Selfiebox szolgáltatás előnyei

A Selfiebox szolgáltatásunk számos előnnyel jár, amelyek segítségével garantáltan felejthetetlen élményt nyújthatsz vendégeidnek. Néhány előny, amelyeket érdemes kiemelni:

  • Interaktív élmény: A Selfiebox egy olyan szolgáltatás, amelyben minden korosztály megtalálja a számítását. A modern technológia legújabb vívmányait felhasználva, egy interaktív felületet biztosítunk, amelynek segítségével a vendégek kommunikálhatnak egymással és készíthetnek képeket.
  • Lenyűgöző megjelenés: A Selfiebox megjelenése lenyűgöző és elegáns. Bármilyen rendezvényt feldob, és garantáltan szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A tükröt pedig szinte bárhol el lehet helyezni, így minden rendezvényen jól mutat.
  • Könnyű használat: A Selfiebox könnyen használható és felhasználóbarát. Az érintőképernyő segítségével a vendégek kényelmesen tudnak képeket készíteni, és az animációk segítségével szórakoztató és érdekes élményt nyújtanak.
  • Rengeteg kiegészítő: A Selfiebox szolgáltatásunkhoz rengeteg kiegészítőt is biztosítunk, amelyekkel még színesebbé és szórakoztatóbbá teheted az eseményt. Maszkok, álarctartók, fényképes díszpapírok, szemüvegek, kalapok és sok más kiegészítő közül válogathatsz.

Foglald le még ma a Selfiebox szolgáltatást!

Ha szeretnéd, hogy az eseményed felejthetetlen legyen, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és lefoglalni a Selfiebox szolgáltatást. Segítünk abban, hogy minden részletre odafigyelve, a lehető legjobb élményt nyújtsuk vendégeidnek. Válassz minket, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Scroll to Top